Brugsesteenweg 21 9000 Gent
+32 9 226 28 75
KITCHEN >> Pannenkoekenpannen >> GreenPan >> Essentials Pannenkoekenpan 28cm
GreenPan Essentials Pannenkoekenpan 28cm
PDF pagina
Productbeschrijving:

CC000495-001 Essentials Pannenkoekenpan 28cmDe GreenPan Essentials kunt u niet meer missen!

De pannenkoekenpan met dikke bodem verdeelt de warmte snel en gelijkmatig om betrouwbare bakresulaten te bhalen. De pan is voorzien van een Magneto TM inductiebodem, die geschikt is voor alle kookplaten. De drupvrije rand helpt u om vlot af te gieten, dankzij de eenvoudig te reinigen buitenkant blijft Essentials er als nieuw uitzien. Voor maximaal gemak is deze pan ook vaatwasbestendig. De ergnomoische grepen, die niet warm worden, liggen comfortabel in de hand en zijn ovenbestendig tot 180°C, zodat u gevarieerde maaltijden kunt bereiden. 

De pannekoekenpan heeft een Thermolon TM Infinity coating, de meest hoogwaardige variant ooit van de gezonde, keramische Thermolon TM anti-aanbaklaag. De Infinity coating is versterkt met diamanten en is daardoor uiterst duurzaam, zodat de pan nu ook bestand is tegen metalen spatels. Deze pannenkoekenpan, die ontworpen is voor intensief gebruik, is perfect voor alle gerechten, van ontbijt tot borrelhapjes. Ervaar het verschil met GreenPan


Behoort tot de lijn :
ESSENTIALS
€ 39,90
Vraag leverdataBevestigen
vergelijk  vergelijk
Nieuwsberichten
27/08/'20

Doordat er heel wat aankoopbeurzen op de agenda staan zijn wij tot eind september gesloten op zondag en maandag.  


lees meer...
27/08/'20

Botte messen en scharen? Bij ons kan u op regelmatige tijdstippen uw slijpwerk binnen brengen. Dit wordt dan door onze slijper vakkundig geslepen. Niet alleen gladde messen maar ook gekartelde messen, alle soorten scharen, tuinscharen en het mes van de grasmachine maakt hij terug vlijmscherp! U kan de messen binnenbrengen tot DONDERDAG  24 SEPTEMBER VOOR 12.00u.    

lees meer...
10/04/'16
Bij het productaanbod vindt u alle merken die we aanbieden. Wij volgen echter niet alle artikelen van een bepaald merk.

Wat niet beschikbaar is, kunnen wij altijd bestellen.

De prijzen zijn adviesprijzen. Omdat wij proberen zo voordelig mogelijk aan te kopen zijn de prijzen in de winkel meestal LAGER dan de voorgestelde prijzen.
lees meer...
09/04/'16
Wil je niks missen over onze kookwinkel, like dan onze pagina op Facebook!
Zo blijf je op de hoogte van ons laatste nieuws, kortingacties en activiteiten.Nu en dan kan je een leuke prijs winnen met onze "like en deel" wedstrijd.
lees meer...