Brugsesteenweg 21 9000 Gent
+32 9 226 28 75
TABLE >> Kurkentrekkers >> Le Creuset >> LM-250 kurkentrekker Aluminium
Le Creuset LM-250 kurkentrekker Aluminium
PDF pagina
Productbeschrijving:

De ideale combinatie van design en technologie, luxe en avant-gardisme: de professionele klassieke kurkentrekkers zijn een vaste waarde geworden in de wijnwereld. De originele sinds 1981! Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard. Hij is heel gebruiksvriendelijk en uiterst betrouwbaar. Hij profiteert van een versterkte ergonomie waardoor hij heel gemakkelijk te gebruiken is. Dankzij zijn ergonomische, lange handgrepen heeft hij een comfortabele grip en is hij gemakkelijk te hanteren. Hij profiteert van de ‘Rotation Technology’, een gepatenteerde technologie waardoor alle natuurlijke en synthetische kurken, zelfs de meeste weerspannige, verwijderd kunnen worden.
  • Vervaardigd uit polyamide: een hoogwaardige afwerking  die zeer aangenaam aanvoelt en uitermate bestand is tegen schokken.

  • Opent gegarandeerd meer dan 2500 flessen met één enkele spiraal!

  • Geleverd in een geschenkdoos samen met een capsulesnijder van polycarbonaat .

  • 10 jaar garantie


Le Creuset: Wijnaccessoires
actie
€ 169,-  € 118,30
 (Promo tot 31/10/2019)
vergelijk  vergelijk
30% korting op metalen wijnpomp met 3 stoppen WA-137, kurkentrekker + capsulesnijder LM-250, kurkentrekker tafelmodel giftset GS-100 en/of kurkentrekker LM-150
Eigenschappen:
Vaatwasbestendig :
Elektrisch :
Nieuwsberichten
02/09/'19


Botte messen en scharen? Bij ons kan u op regelmatige tijdstippen uw slijpwerk binnen brengen. Dit wordt dan door onze slijper vakkundig geslepen. Niet alleen gladde messen maar ook gekartelde messen, alle soorten scharen, tuinscharen en het mes van de grasmachine maakt hij terug vlijmscherp! U kan de messen binnenbrengen tot ZATERDAG 2 NOVEMBER VOOR 18.00u.  

lees meer...
10/04/'16
Bij het productaanbod vindt u alle merken die we aanbieden. Wij volgen echter niet alle artikelen van een bepaald merk.

Wat niet beschikbaar is, kunnen wij altijd bestellen.

De prijzen zijn adviesprijzen. Omdat wij proberen zo voordelig mogelijk aan te kopen zijn de prijzen in de winkel meestal LAGER dan de voorgestelde prijzen.
lees meer...
09/04/'16
Wil je niks missen over onze kookwinkel, like dan onze pagina op Facebook!
Zo blijf je op de hoogte van ons laatste nieuws, kortingacties en activiteiten.Nu en dan kan je een leuke prijs winnen met onze "like en deel" wedstrijd.
lees meer...
September 2019
Beide producten moeten de komende tijd in Europa beschikbaar zijn, en werden voor de eerste maal getoond op IFA 2019.
lees meer...